Торт «Трюфальдіно»

Торт «Трюфальдіно»

Артикул  4820060760821
Вага, кг :  0,6, 1,2
Упаковка :  коррекс

ТОРТ «ТРЮФАЛЬДІНО» ТМ «ЧАРІВНИЦЯ» - торт складається з бісквітів з додаванням какао. Кожен шар бісквіту покритий кремом "Іриска" і "Преста Іриска" з волоським горіхом, що доповнює смаковий букет торта. Поверхня торта прикрашена візерунками з білого шоколаду та шоколадною соломкою, що ще більше підкреслює його неповторний смак.
Ніхто не залишиться байдужим спробувавши торт «Трюфальдіно», а крем «Іриска» і «Преста Іриска» полюблять навіть найменші цінителі солодкого.

Термін зберігання.
ТУ У 15.8-01753776-149-2004   : Заморожені торти зберігаються не більше 12 місяців при температурі -18 град С

Використовується технологія швидкої заморозки (шокова заморозка).
Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вище, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої якості при тривалому зберіганні, ніж свіжі. Таким чином, шокова заморозка забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.


ЦІКАВІ ФАКТИ

Перша згадка про бісквіт датується XV століттям. Про нього згадується в суднових журналах англійських моряків. Перед далеким тривалим плаванням корабельний кок обов'язково завантажував в трюм корабля достатню кількість злегка підсушеного бісквіта, що називався «корабельним бісквітом», а, іноді, чомусь «морськими сухарями». Справа в тому, що бісквіт зовсім не містив вершкового масла. Ця особливість дозволяла йому довгий час не пліснявіти в досить сирих морських умовах, залишаючись придатним для вживання на весь час плавання. До того ж бісквіт володів високою поживністю і, разом з тим, порівняно невеликим об'ємом, що робило його дійсно корисним продуктом для мандрівників.