Торт складається з бісквітів з какао порошку, які пропитані сиропом з додаванням кави та перешаровані кремом з вершків та молока згущеного вареного. Верхня поверхня оздоблена кавовими зернами з кондитерської глазурі та карамелізованим фундуком
Термін зберігання. ТУ У 15.8-01753776-149-2004 : Заморожені торти зберігаються не більше 12 місяців при температурі -18 град С.
Використовується технологія швидкої заморозки (шокова заморозка). Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вище, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої якості при тривалому зберіганні, ніж свіжі. Таким чином, шокова заморозка забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.