Торт "Серце" зроблений з ніжного бісквіту, у формі сердечка, перешарованого легким вершковим кремом з додаванням молока незбираного згущеного та наповнювача з ароматом малини, що придає йому вишуканості та ніжності.
Термін зберігання. ТУ У 15.8-01753776-149-2004 : Заморожені торти зберігаються не більше 12 місяців при температурі -18 град С.
Використовується технологія швидкої заморозки (шокова заморозка). Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вище, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої якості при тривалому зберіганні, ніж свіжі. Таким чином, шокова заморозка забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.