Торт складається з ніжного бісквіту просоченого сиропом, перешарованого молоком згущеним вареним та кремом з рослинних вершків і молока незбираного згущеного. Верхня поверхня оздоблена кремом на основі вершкового масла. Бокова поверхня обсипана крихтою кондитерської глазурі.
Термін зберігання. ТУ У 15.8-01753776-149-2004 : Заморожені торти зберігаються не більше 12 місяців при температурі -18 град С.
Використовується технологія швидкої заморозки (шокова заморозка). Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вище, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої якості при тривалому зберіганні, ніж свіжі. Таким чином, шокова заморозка забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.