Артикул |
|
Вага, кг :
|
1,0 |
Упаковка :
|
коррекс |
Три шари бісквитних сиропом "Крем-брюле", з'єднані з вершковим кремом "Пломбир".
Термін зберігання. ТУ У 15.8-01753776-149-2004 : Заморожені торти зберігаються не більше 12 місяців при температурі -18 град С Використовується технологія швидкої заморозки (шокова заморозка). Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вище, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої якості при тривалому зберіганні, ніж свіжі. Таким чином, шокова заморозка забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.