Смак апетитної, хрусткої солоної соломки пам'ятається багатьом ще з самого дитинства. Адже саме тоді, за часів дефіциту, більшість дітей тільки мріяли про практично недосяжних шоколадних цукерках та інших солодких виробах, якими сьогодні сучасне покоління малюків вже переситилися. Солона соломка досить простий продукт, який виготовляється на основі пшеничної муки з додаванням жирової складової, яєць, харчових розпушувачів та деяких інших добавок. Безсумнівно, до складу солоної соломки входить і кухонна сіль, адже інакше звідки у неї був би такий приємний солонуватий присмак. Вживати солону соломку можна не тільки в якості відмінного перекусу або як приємне доповнення до слабких алкогольних напоїв (до пива, наприклад), але і використовувати її як один з компонентів при приготуванні деяких страв.
Склад: пшеничне борошно 1 сорту, цукор, жир рослинний, кухонна сіль, пресовані хлібопекарські дріжджі.
Вага:
фасована - 100 g, 34 пакета у гофротарі
вагова - 1,0 kg у гофротарі
Термін зберігання – 6 місяців